Gorgonzola met toast en chutney van OMER.

Ingredi├źnten

  • 300 gr gorgonzola
  • 1 mango
  • 1 bundel koriander
  • 1 TL gehakte korianderbollen
  • 1 EL Luikse stroop
  • 1 dl jerez azijn
  • 1 dl OMER.
  • 4 dikke sneden multigranen brood

Werkwijze

  1. Rooster de korianderbollen in een droge pan gedurende 2 minuten.
  2. Voeg in blokjes gesneden mango toe. (blokjes van 1/2 cm)
  3. Laat even bakken en blus met Jerez azijn en OMER. Voeg de Luikse stroop toe en laat inkoken tot het geheel een mooie compote vormt. Laat afkoelen.
  4. Rooster de toasten in een oven op 180 graden. Leg mooie plakken Gorgonzola over de warme toasten.
  5. Doe een lepel chutney over de Gorgonzola en werk af met verse, gehakte koriander.

Schenk een verse OMER. Traditional Blond uit en geniet van deze foodpairing!