BAD - Where art meets design (and beer!)

collage visibiliteit omer op BAD beurs Gent

Interesse in trends, kunst, interieur, mode, food of technologie? Dan is BAD dé hotspot voor jou! 

Belgium Art and Design (BAD) is een jaarlijkse beurs te Gent, die je meeneemt in de totaalbeleving van Belgische kunst en design. Dit jaar komen van 8 tot en met 11 februari menig kunstliefhebber en design-addict samen om te genieten van een sterk portfolio. Een portfolio wat is opgezet rond artiesten als Andrea Croonenberghs, Anneke Coppens, Dominique Vangilbergen, Elisa-Lee, Filip Dujardin, Hans Everaert, Jan Leenknegt en nog veel meer. Naast dit sterke portfolio pakt BAD dit jaar uit met een nieuw concept: 'Food Design'.

Dit jaar kan je op de BAD beurs dus ook genieten van verschillende dinners en tastings. Belgische makers en creatief jong talent krijgen hier de kans om al je zintuigen te prikkelen met Belgische producten en smaken van eigen bodem. Smaken van eigen bodem, duurzaamheid, durven en passie zijn kernwaarden die OMER. en BAD verbinden. Het is dan voor velen ook geen verrassing dat we dit jaar opnieuw kozen om deze unieke samenwerking te bekrachtigen. De rode draad 'kwaliteit' wordt dan ook van in de organisatie van BAD doorgetrokken tot in de OMER. BAD BAR. Wees er dus maar zeker van dat dit totaalconcept jouw zintuigen zal prikkelen!

Ervaring leert ons dat we eerst eten (én drinken!) met onze ogen... Logisch dat op deze beurs zowel de tafel als de uiterlijke aspecten van lekker eten door (food)designers worden aangepakt. Het is de ideale manier voor BAD om een focus te leggen op de culinaire en esthetische kan van fooddesign. En voor OMER. de ideale manier om dit stoere partnership te omarmen. Kom jij dit weekend ook even langs in het International Covent Centre (Citadelpark) te Gent? Dan heffen we samen het glas op ART, DESIGN & BIER natuurlijk!

Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk hier het volledige programma van BAD!