Ga voor Klassiek - OMER. steunt Klara

Samenwerking OMER en Klarafestival

Binnenkort kan je in de Belgische grootsteden opnieuw gaan genieten van verschillende voorstellingen en concerten. Naar jaarlijkse gewoonte vindt van 9 tot 30 maart namelijk het Klarafestival plaats. Het muziekevenement bij uitstek waar je kan genieten van actuele en kwalitatief hoogwaardige performances met internationale uitstraling. Dit alles voor een zo groot en divers mogelijk publiek.

Wie Klara hoort, denkt dan ook meteen aan klassiek en traditie. Dit zijn ook de waarden die we bij OMER. - als partner - graag doortrekken in zowel ons bier als het brouwproces. Naast traditie gaan we ook elke dag, net zoals het Klarafestival, voor het creëren van onvergetelijke ervaringen. Tijdens het festival komen dan ook heel wat aspecten van het muziekleven aan bod: concerten, muziektheater, multidisciplinaire voorstellingen en opera. Als kers op de taart, kan je na elk optreden in de Bozar (Brussel) genieten van een heerlijke OMER.

Wil jij ook deelnemen aan dit originele concept van unieke performances én dit alles zoals de traditie het wil met een OMER. Traditional Blond in de hand? Zak dan zeker volgende maand eens af naar het Klarafestival!

Kan je haast niet wachten? Stem dan vanaf 26 februari af op Radio 1 of Klara en wie weet hoor je OMER. dan ook al voorbij komen!