OMER. Tour 2019

OMER. Traditional Blond Tour 2018 Collage

Net zoals de vorige jaren gaat OMER. Traditional Blond dit jaar weer op tournee. Van 30 maart tot en met 18 oktober 2019 zakt de authentieke bierwagen af naar verschillende Belgische en Nederlandse steden. Dit om zowel het bier als de brouwerij even in de kijker te zetten.

De bierwagen, die dateert uit begin jaren 1900, wordt voorgetrokken door 2 prachtige Shirepaarden en wordt dan ook vaak omschreven als de OMER. paardenkar. Deze kar trekt van 14u tot 18u door het stadscentrum en houdt halt bij een 4-tal horecazaken.

Ben jij toevallig in één van die zaken aanwezig, dan word jij natuurlijk getrakteerd op een gratis frisse OMER. Traditional Blond! Ook Mr. Omer is van de partij en vertelt je maar al te graag hoe dit blonde speciaalbier gemaakt wordt en natuurlijk ook hoe de brouwerij al 5 generaties lang actief is!

Wil jij ook kennis maken met OMER.? Bekijk dan hier de verschillende data en wie weet zijn we binnenkort wel bij jou in de buurt.

PS: de namen van de deelnemende horecazaken maken we op voorhand bekend op onze Facebookpagina. Zo weet je altijd zeker dat je goed zit!