OMER. Traditional Blond

OMER. Traditional Blond is een overheerlijk bier van hoge gisting met hergisting op de fles, gebrouwen volgens een traditioneel recept. OMER. dankt zijn fijn, fruitig aroma en subtiele bitterheid aan de zorgvuldig geselecteerde grondstoffen zoals de beste gerstemout uit de Loirestreek en drie aromatische hopsoorten uit Tsjechië, Slovenië en Duitsland

Naast zijn volle smaak en licht bittere afdronk valt OMER. vooral op door zijn goudgele kleur en een alcoholpercentage van 8%. Tip: Drink OMER. zo vers mogelijk en bewaar de flessen rechtopstaand in een koele, donkere ruimte.

Schenk het bier bij een temperatuur van 4 tot 6°C. Doe het langzaam en liefdevol om ten volle van zijn hoppige frisheid te genieten. Laat daarbij een gistfond van ongeveer 1 cm in de fles.

Hoe schenk je de perfecte OMER. in?

OMER. Traditional Blond bestaat ook in flessen van 75 cl. De perfecte maat voor recepties, als je eens wat anders wilt serveren dan cava of schuimwijn! De licht bittere en frisse toets van het blonde bier van hoge gisting valt ongetwijfeld in de smaak bij een breed publiek.

Om je receptie helemaal OMER. te maken, kun je ook de bijhorende schenkborden, ijsemmers en schorten gebruiken.

Ziet u OMER. al schitteren op uw receptie? Stuur dan uw aanvraag in via marketing@omer.be

 

OMER. grote fles inschenken